Behöver du utveckla dina chefer eller medarbetare till att bli bättre och effektivare? Behöver du en föreläsning om  energi, snacket på jobbet eller om ledarskap? Ja då är det bara att läsa vidare.

I hela mitt liv har jag varit intresserad av ledarskap. Först som polis, där lösningen på egentligen alla olika situationer handlade om att ta ett ledarskap och lösasituationen. Det kunde handla om slagsmål på krogen eller tex vid tvister då folk krockat. 

Mitt stora intresse för människor och ledarskap förde mig till Handelshögskolan där jag doktorerade i ledarskap 1999. 2003 kom min första bok ”från prat till resultat som belönades  med det årets pris för bästa ledarskapsbok. Boken handlade om snacket på jobbet och hur det är centralt för ett modernt ledarskap. Jag skriver också om bl.a informella ledare och lärande i organisationer.

Min senaste bok ”Flyt, ladda dig och andra med energi” kom 2017 och handlar om hur man bygger och utvecklar mänsklig energi. Bra energi ger friska människor och goda resultat.

Sedan jag disputerade har jag under 10 år varit ansvarig för Handelshögskolan Executive MBA-program och jobbat med en mängd olika organisationer. NCC,SEB, Stockholm vatten, ALD bil, ST Görans sjukhus, Gunnebo och Enköpings kommun och många fler. Jag har designat och genomfört ledarutvecklingsprogram, föreläst, jobbat med ledningsgrupper och haft konsultuppdrag. Inte bara inom ledarskap utan också om strategi och affärsutveckling.

Jag har under hela min karriär utmanat mig själv och utvecklats. Dels genom att gå handledarkurs i UGL och Klart ledarskap, genomföra många kurser i personlig utveckling och ledarskap i USA. Dels genom att leta mig till lite knepiga och utmanande uppdrag. Jag är väldigt mån om att hålla mig uppdaterad och på tå inom mina favoritområden.

En riktigt bra dag på jobbet är när du ringer om ett nytt och utmanande uppdrag.

Vill du läsa mer om mig eller beställa min nya bok se gunnarekman.com